Månedsarkiv: marts 2020

Vegansk smørepålæg

PrintSautér løg, hvidløg og krydderier til løget er blødt. Skyl linserne og tilsæt dem sammen med cashewnødder, vand, laurbærblad og persille. Kog for svag varme i 30 min.Fjern laurbærbladet, og rør kikærtemel, champignoner og gærflager i. Lad det køle lidt … Læs resten

Udgivet i Vegan og vegetar retter | Kommentarer lukket til Vegansk smørepålæg

Goji Drømmekage

Print10 – 12 personer ca. 24 x 30 cm kageform 90 g. Sukrin Gold 50 g. Fibersirup 4 Æg ½ Vaniljestang, korn heraf 110 g. Bananmel (Plantain) 30 g. Havremel 100 g. Mandler hakkede til mel sammen med 25 g. … Læs resten

Udgivet i Brød og bagværk, GUF ! og Desserter | Kommentarer lukket til Goji Drømmekage

Butgut

PrintPortionen rækker til 4 personerArbejdstid: ca. 30 min. Disse frikadelleagtige lynstegte butternut squash og gulerods kroketdimser, er opfundet som en erstatning for stegte kartofler eller pommes frittes. Du kan krydre dem som du har lyst. Jeg lavede dem første gang … Læs resten

Udgivet i Tilbehør til varme retter, Vegan og vegetar retter | Kommentarer lukket til Butgut

Vegansk lasagne med soya mince

PrintPortioner: 4 – 6 Tid: 1 t. 20 min. ½ dl. olivenolie (eller mere) 1 løg finthakket 2 fed hvidløg hakket 2 gulerødder revet 250 g. champignon i groft hakkede Tørret oregano, basilikum, paprika, chili, Sar, (laurbærblad) (100 ml lys … Læs resten

Udgivet i Vegan og vegetar retter | Kommentarer lukket til Vegansk lasagne med soya mince

Kiksekage, Gluten- og sukkerfri

Print200 g. Smør (Naturli smør kan sagtens bruges) 2 spsk. Kokosolie 4 æggeblommer 1 dl. Sukrin Melis 3 spsk. Fibersirup 3 spsk. Cacaopulver 200 g. chokolade Evt. hakkede nødder/ saltmandler som drys Bananmels kiks (se opskriften på chufa kiks og … Læs resten

Udgivet i GUF ! og Desserter | Kommentarer lukket til Kiksekage, Gluten- og sukkerfri

Kagecreme gluten- og sukkerfri

Print4 æggeblommer 50 g. Sukrin Gold 2 spsk. Maizena mel eller tapioka mel 3 dl. Mælk ½ Vanilje stangHæld mælken i en kasserolle.Del og fjern kornene fra vaniljestangen. ‘Smør’ vaniljekornene ud i lidt sukrin.Læg vaniljestangen i mælken og varm den … Læs resten

Udgivet i Brød og bagværk, GUF ! og Desserter | Kommentarer lukket til Kagecreme gluten- og sukkerfri

Lagkagebunde, gluten- og sukkerfrie

PrintArbejdstid: 10 min. Bagetid: 35 min. 3 stk. lagkagebunde Melblanding: 20 g. Mandelmel affedtet 80 g. Mandelmel almindeligt 50 g. Bananmel 30 g. Tapiokamel I alt 180 g. (Bananmel og tapiokamel kan købes her: https://nuttyvegan.dk/vare-kategori/glutenfri/ ) 1 ½ tsk. bagepulver … Læs resten

Udgivet i Brød og bagværk, GUF ! og Desserter | Kommentarer lukket til Lagkagebunde, gluten- og sukkerfrie

Kikletter

Print(kikærte koteletter)I det veganske køkken kan man godt savne noget med lidt bid i. Well, ved hjælp fra en god engelsk opskrift er her et ganske godt bud. 10 stk. arbejdstid: ca. 25 min. 2 små rødløg eller 1 lille … Læs resten

Udgivet i Vegan og vegetar retter | Kommentarer lukket til Kikletter