Månedsarkiv: maj 2021

Ananasfromage

PrintIkke heeelt sukkerfri men næsten. Stor portion, er særdeles velegnet til frysning. 4 blade Husblas udblødes i vand 1 lille dåse Ananas i stykker (stykkerne skæres ud i kvarte) 2½ dl. Ananas juice 1 spsk. Citronsaft Det koges i ca. … Læs resten

Udgivet i Diabetes mad IKKE LCHF, GUF ! og Desserter | Kommentarer lukket til Ananasfromage

Kyllingesalat spicy/sweet

Print1 tsk Garam Masala½ tsk. Løgpulver1/4 tsk. frisk finthakket chili1 spsk. Græsk Yoghurt½ tsk. Agave sirup (eller efter smag)Røres sammen 5 – 6 tern Ingefær syltet1/3 rød SnackpeberEn knivspids Chili pulver100 g. Friskost1 tsk. Tahini100 g. Kogt Kyllingebryst i små … Læs resten

Udgivet i Sære ingredienser LCHF | Kommentarer lukket til Kyllingesalat spicy/sweet

Tabbouleh glutenfri

PrintTabbouleh er en libanesisk persillesalat, og der er sikkert flere forskellige opskrifter på den. Her er min, som er glutenfri, portionen giver til 4 – 6 personer. 100 g. Quinoa (jeg blander rød og hvid)1 fed Hvidløg meget fint hakket1 … Læs resten

Udgivet i Tilbehør til varme retter, Vegan og vegetar retter | Kommentarer lukket til Tabbouleh glutenfri

Za’atar

PrintZa’atar er et blandingskrydderi, der har en let citrus smag, på grund af sumak. Jeg blander det selv, og opbevarer det tørt i en krydderikrukke. 2 spsk. Sesamfrø ristes let på en tør pande2 spsk. Sumak1 spsk. Oregano tørret1 spsk. … Læs resten

Udgivet i Sære ingredienser LCHF | Kommentarer lukket til Za’atar

Peanut/kikærtekiks

PrintSupersprøde og lækre. Arbejdstid 10 min. bagetid 20 min. 1½ dl. ristede blancherede peanuts (du kan også bruge de saltede, men så skal du udelade saltet i opskriften) 2 spsk. Hørfrø pulver/mel 2 spsk. Kikærtemel med lidt top 1 strøgen … Læs resten

Udgivet i Brød og bagværk, GUF ! og Desserter | Kommentarer lukket til Peanut/kikærtekiks

Havrekiks bagt med estragon

PrintVegan, Gluten- og sukkerfrie ca. 30 stk. 225 g. Havregryn malet til mel ½ tsk. Bagepulver 1 tsk. Salt 1 tsk. Estragon 75 g. Smør (vegansk smør) 1 dl. Kogende vand Smuldr smørret sammen med de tørre ingredienser. Hæld kogende … Læs resten

Udgivet i Brød og bagværk, Sære ingredienser LCHF, Vegan og vegetar retter | Kommentarer lukket til Havrekiks bagt med estragon