-
Seneste indlæg
Seneste kommentarer
Arkiv
- september 2024
- august 2024
- februar 2024
- oktober 2023
- februar 2023
- juli 2022
- november 2021
- september 2021
- august 2021
- juni 2021
- maj 2021
- marts 2021
- januar 2021
- oktober 2020
- september 2020
- juli 2020
- april 2020
- marts 2020
- februar 2020
- januar 2020
- december 2019
- november 2019
- oktober 2019
- september 2019
- februar 2019
- januar 2019
- december 2018
- marts 2018
- januar 2018
- december 2017
- august 2017
- februar 2017
- januar 2017
- november 2016
- juli 2016
- juni 2016
- maj 2016
- december 2015
- november 2015
- august 2015
- juli 2015
- juni 2015
- maj 2015
- april 2015
- marts 2015
Opskrifter
Meta
Månedsarkiv: maj 2021
Ananasfromage
PrintIkke heeelt sukkerfri men næsten. Stor portion, er særdeles velegnet til frysning. 4 blade Husblas udblødes i vand 1 lille dåse Ananas i stykker (stykkerne skæres ud i kvarte) 2½ dl. Ananas juice 1 spsk. Citronsaft Det koges i ca. … Læs resten
Udgivet i Diabetes mad IKKE LCHF, GUF ! og Desserter
Kommentarer lukket til Ananasfromage
Kyllingesalat spicy/sweet
Print1 tsk Garam Masala½ tsk. Løgpulver1/4 tsk. frisk finthakket chili1 spsk. Græsk Yoghurt½ tsk. Agave sirup (eller efter smag)Røres sammen 5 – 6 tern Ingefær syltet1/3 rød SnackpeberEn knivspids Chili pulver100 g. Friskost1 tsk. Tahini100 g. Kogt Kyllingebryst i små … Læs resten
Udgivet i Sære ingredienser LCHF
Kommentarer lukket til Kyllingesalat spicy/sweet
Tabbouleh glutenfri
PrintTabbouleh er en libanesisk persillesalat, og der er sikkert flere forskellige opskrifter på den. Her er min, som er glutenfri, portionen giver til 4 – 6 personer. 100 g. Quinoa (jeg blander rød og hvid)1 fed Hvidløg meget fint hakket1 … Læs resten
Udgivet i Tilbehør til varme retter, Vegan og vegetar retter
Kommentarer lukket til Tabbouleh glutenfri
Za’atar
PrintZa’atar er et blandingskrydderi, der har en let citrus smag, på grund af sumak. Jeg blander det selv, og opbevarer det tørt i en krydderikrukke. 2 spsk. Sesamfrø ristes let på en tør pande2 spsk. Sumak1 spsk. Oregano tørret1 spsk. … Læs resten
Udgivet i Sære ingredienser LCHF
Kommentarer lukket til Za’atar
Peanut/kikærtekiks
PrintSupersprøde og lækre. Arbejdstid 10 min. bagetid 20 min. 1½ dl. ristede blancherede peanuts (du kan også bruge de saltede, men så skal du udelade saltet i opskriften) 2 spsk. Hørfrø pulver/mel 2 spsk. Kikærtemel med lidt top 1 strøgen … Læs resten
Udgivet i Brød og bagværk, GUF ! og Desserter
Kommentarer lukket til Peanut/kikærtekiks
Havrekiks bagt med estragon
PrintVegan, Gluten- og sukkerfrie ca. 30 stk. 225 g. Havregryn malet til mel ½ tsk. Bagepulver 1 tsk. Salt 1 tsk. Estragon 75 g. Smør (vegansk smør) 1 dl. Kogende vand Smuldr smørret sammen med de tørre ingredienser. Hæld kogende … Læs resten
Udgivet i Brød og bagværk, Sære ingredienser LCHF, Vegan og vegetar retter
Kommentarer lukket til Havrekiks bagt med estragon