Månedsarkiv: januar 2020

Veganske ’kød’ quinoaboller

PrintDisse egner sig fortrinligt til boller i karry. De har en fin tekstur, og en rigtig god smag. Quinoa er en såkaldt ‘superfood’ og det er Chia også. Ca. 22 stk. Arbejdstid: 15 – 20 min. kogetid 15 min. bagetid … Læs resten

Udgivet i Vegan og vegetar retter | Kommentarer lukket til Veganske ’kød’ quinoaboller

Fyldte peberfrugter med quinotto

PrintFyldte peberfrugter med quinotto 2 – 3 personer Forberedelsestid: 20 min. Bagetid: 25 min. ved 180 grader varmluft. Ingredienser: 2 røde eller gule peberfrugter (Vælg store) 5 – 6 spsk. god olie 1 dl. quinoa 1 stort fed hvidløg hakket 1 … Læs resten

Udgivet i Vegan og vegetar retter | Kommentarer lukket til Fyldte peberfrugter med quinotto

Estragonlinser med æblemos

Print18 – 20 stk. Svær 2 – 3 æbler skrællet og skåret i små stykker koges til mos med½ dl vand og 1 spsk. kokossukker pr. æble. Køles ned. 155 g. havremel (+ ekstra 50 – 100 g. til udrulning) … Læs resten

Udgivet i Brød og bagværk, GUF ! og Desserter | Kommentarer lukket til Estragonlinser med æblemos