-
Seneste indlæg
Seneste kommentarer
Arkiv
- februar 2023
- juli 2022
- november 2021
- september 2021
- august 2021
- juni 2021
- maj 2021
- marts 2021
- januar 2021
- oktober 2020
- september 2020
- juli 2020
- april 2020
- marts 2020
- februar 2020
- januar 2020
- december 2019
- november 2019
- oktober 2019
- september 2019
- februar 2019
- januar 2019
- december 2018
- marts 2018
- januar 2018
- december 2017
- august 2017
- februar 2017
- januar 2017
- november 2016
- juli 2016
- juni 2016
- maj 2016
- december 2015
- november 2015
- august 2015
- juli 2015
- juni 2015
- maj 2015
- april 2015
- marts 2015
Opskrifter
Meta
Månedsarkiv: juli 2020
Tjøssebær choko muffins
PrintVeganske gluten- og sukkerfrie. Portionen giver 15 stk. Arbejdstid ½ time. (Tjøssebær er Kyssebær = kirsebær på bornholmsk) 150 g. Sweet potato renset og i små stykker 1 æble skrællet og i små stykker Kog det sammen i en lille … Læs resten
Udgivet i GUF ! og Desserter, Vegan og vegetar retter
Kommentarer lukket til Tjøssebær choko muffins
Vegansk glutenfri pie RøsNetVærk special
Print 9 stk. Arbejdstid …. 1 – 2 timer. Bagetid ca. 25 min. 2 – 3 spsk. Basilikum olie Fyld: 100 g. Løg hakket (et stort løg) 190 g. gulerødder i små tern (2 mellemstore) 200 g. Sweet potato revet … Læs resten
Udgivet i Vegan og vegetar retter
Kommentarer lukket til Vegansk glutenfri pie RøsNetVærk special
Vegansk glutenfri pie China style
Print Der bliver ca. 9 ud af denne portion, og de kan fryses. 200 g. Tofu i tern 1 rød Snackpeber 6 forårsløg rensede ½ dåse Bambusskud 3 spsk. Sød chili sauce 3 spsk. Tamarin (eller kinesisk soya)30 g. tørret … Læs resten
Udgivet i Vegan og vegetar retter
Kommentarer lukket til Vegansk glutenfri pie China style
Vegansk glutenfri pie/tærte dej
Print Denne dej er jeg vildt stolt over. Den er smidig, til at rulle ud, hænger sammen, krummer ikke og bliver sprød. 2 dl. Hirse mel (120 g.) 2 dl. Sorghum mel (130 g.)*1 1 dl. Kartoffel mel (84 g.) … Læs resten
Udgivet i Vegan og vegetar retter
Kommentarer lukket til Vegansk glutenfri pie/tærte dej
Kylling pie India style
Print8 stk. arbejdstid ca. ½ time Bagetid 20 min. pr. plade ved 190 grader C 2 kylling bryst i tern Lidt olie 2 løg groft hakkede 2 – 3 gulerødder revet 250 g. rensede champignon strimlet 2 fed hvidløg hakket … Læs resten
Udgivet i Diabetes mad IKKE LCHF
Kommentarer lukket til Kylling pie India style