Månedsarkiv: juli 2020

Tjøssebær choko muffins

PrintVeganske gluten- og sukkerfrie. Portionen giver 15 stk. Arbejdstid ½ time. (Tjøssebær er Kyssebær = kirsebær på bornholmsk) 150 g. Sweet potato renset og i små stykker 1 æble skrællet og i små stykker Kog det sammen i en lille … Læs resten

Udgivet i GUF ! og Desserter, Vegan og vegetar retter | Kommentarer lukket til Tjøssebær choko muffins

Vegansk glutenfri pie RøsNetVærk special

Print 9 stk. Arbejdstid …. 1 – 2 timer. Bagetid ca. 25 min. 2 – 3 spsk. Basilikum olie Fyld: 100 g. Løg hakket (et stort løg) 190 g. gulerødder i små tern (2 mellemstore) 200 g. Sweet potato revet … Læs resten

Udgivet i Vegan og vegetar retter | Kommentarer lukket til Vegansk glutenfri pie RøsNetVærk special

Vegansk glutenfri pie China style

Print Der bliver ca. 9 ud af denne portion, og de kan fryses. 200 g. Tofu i tern 1 rød Snackpeber 6 forårsløg rensede ½ dåse Bambusskud 3 spsk. Sød chili sauce 3 spsk. Tamarin (eller kinesisk soya)30 g. tørret … Læs resten

Udgivet i Vegan og vegetar retter | Kommentarer lukket til Vegansk glutenfri pie China style

Vegansk glutenfri pie/tærte dej

Print Denne dej er jeg vildt stolt over. Den er smidig, til at rulle ud, hænger sammen, krummer ikke og bliver sprød. 2 dl. Hirse mel (120 g.) 2 dl. Sorghum mel (130 g.)*1 1 dl. Kartoffel mel (84 g.) … Læs resten

Udgivet i Vegan og vegetar retter | Kommentarer lukket til Vegansk glutenfri pie/tærte dej

Kylling pie India style

Print8 stk. arbejdstid ca. ½ time Bagetid 20 min. pr. plade ved 190 grader C 2 kylling bryst i tern Lidt olie 2 løg groft hakkede 2 – 3 gulerødder revet 250 g. rensede champignon strimlet 2 fed hvidløg hakket … Læs resten

Udgivet i Diabetes mad IKKE LCHF | Kommentarer lukket til Kylling pie India style