16 stk.

2 stilke bladselleri
1 snackpeber
4 forårsløg
1 løg
2 fed hvidløg
Hakkes fint, og steges i lidt fedtstof (gerne smør) med 1 lille tsk salt, ved middelvarme i ca. 15 min. til grøntsagerne er bløde. Sættes til afkøling på køkkenbordet.
2 æg
2 tsk gærflager
2 spsk risfløde
4 – 6 spsk kikærtemel (eller hvedemel)
1 tsk fish sauce
½ tsk chaat masala
1 tsk cajun krydderi
1 tsk salt
Kværnpeber
Evt. lidt fiske bouillion
Piskes sammen til samme konsistens som en tyk pandekage dej.
4 spsk tørret frugt (ananas og papaya) og grøntsagsblandingen tilsættes.
Der sættes 1 spsk pr stk på bagepapir. Bages ved 175 grader varmluft i 18 til 20 min.
Bruges som bund til tapas, evt med:
Lime dressing af 38% creme fraiche, lime skal og saft, hvidløgspulver, salt og lidt sødme