Månedsarkiv: oktober 2023

Rød spidskål råsyltet med blåbær

Print En kanelstang 10 kardemomme kapsler ca. 300 g rød spidskål 1 ½ dl Æbleeddike 1 ½ dl Vand 2 spsk sukker / sukrin gold ½ tsk salt 1 – 1 ½ dl blåbær, gerne fra frost. Snit kålen fint og … Læs resten

Udgivet i + det løse, Tilbehør til varme retter | Kommentarer lukket til Rød spidskål råsyltet med blåbær

Terrine af and med pistacie

PrintEn total lækkerbisken og en helt anderledes ande-oplevelse. Jeg bruger dem til tapas, derfor er portionerne små. Det tager et par dage at lave, men det er guf…. måske er det en fætter Guf ! ? tø-hø 1 bryst og … Læs resten

Udgivet i Kødretter | Kommentarer lukket til Terrine af and med pistacie

Deller af sorte bønner

PrintPut alle ingredienserne i en skål, og bland dem med hænderne til en sammenhængende dej. Lad den stå og trække i mindst 20 min. Form med en spiseske, og steg dem i olie med margarine i 4 min. på hver … Læs resten

Udgivet i Vegan og vegetar retter | Tagget , , , , | Kommentarer lukket til Deller af sorte bønner