-
Seneste indlæg
Seneste kommentarer
Arkiv
- september 2024
- august 2024
- februar 2024
- oktober 2023
- februar 2023
- juli 2022
- november 2021
- september 2021
- august 2021
- juni 2021
- maj 2021
- marts 2021
- januar 2021
- oktober 2020
- september 2020
- juli 2020
- april 2020
- marts 2020
- februar 2020
- januar 2020
- december 2019
- november 2019
- oktober 2019
- september 2019
- februar 2019
- januar 2019
- december 2018
- marts 2018
- januar 2018
- december 2017
- august 2017
- februar 2017
- januar 2017
- november 2016
- juli 2016
- juni 2016
- maj 2016
- december 2015
- november 2015
- august 2015
- juli 2015
- juni 2015
- maj 2015
- april 2015
- marts 2015
Opskrifter
Meta
Forfatterarkiv: Birgit Holm Petersen
Spaghetti al Limone
Ikke helt, men næsten… i hvert fald meget inspireret af den originale opskrift. Jeg prøvede at lave det for første gang, men det er bestemt ikke den sidste. Jeg valgte at komme tigerrejer (uden haleskal) i, men laksestykker i mundrette … Læs resten
Udgivet i Fast Food, Fisk, Vegan og vegetar retter
Kommentarer lukket til Spaghetti al Limone
Is
den supernemme udgave med kondenseret mælk. 8 – 10 bægre á 2 dl. Frugt – Nektariner, ferskner, jordbær eller andet, ca. 250 g og opefter2 spsk. Agavesirup½ stang vanilje (eller ½ tsk. vaniljepulver)Frugten befries for blomst og/eller kerner, og skæres … Læs resten
Udgivet i Alt andet end sundt !
Kommentarer lukket til Is
Vegansk Pastagryde
Denne ret smager himmelsk, og det tager ca. 35 minutter fra du hiver gryden frem, til du sidder og spiser. Jeg handler ofte i Rema 1000, og du kan få alle ingredienser, undtagen gærflager dér. Gærflager er vigtige for smagen, … Læs resten
Udgivet i Fast Food, Vegan og vegetar retter
Kommentarer lukket til Vegansk Pastagryde
Pasti
Eller pastablinis. Portionen giver ca. 18 stk. Engang imellem bliver jeg træt af kartofler, ris, bulgur og pasta. Jeg har en mor, der er 93 år, som ikke har så nemt ved at tygge mere, men hun elsker pasta, lasagne, … Læs resten
Udgivet i Tilbehør til varme retter, Vegan og vegetar retter
Kommentarer lukket til Pasti
Spinatlasagne vegansk
Denne opskrift er min yndlings-vegetar-ret. Den er cremet og yderst velsmagende. Man kan lave en hurtig udgave, hvis man vælger færdig Mornaysauce, men prøv at lave den ægte veganske udgave – den smager bare bedre. Blegselleri og forårsløg pifter absolut … Læs resten
Udgivet i Vegan og vegetar retter
Kommentarer lukket til Spinatlasagne vegansk
Hindbærsyltetøj sukkerfri
Nogle gange kan det betale sig at læse indholdsfortegnelsen. Sådan lavede jeg nemlig opskriften på sukkerfrit hindbærsyltetøj, som jeg spiser hver dag på min morgenbolle. Der bliver 2 mindre glas af portionen, og det holder sig fint i køleskabet en … Læs resten
Udgivet i + det løse, GUF ! og Desserter
Kommentarer lukket til Hindbærsyltetøj sukkerfri
Glutenfri melblanding
Du godeste, hvor kan man dog bruge meget tid på at finde den bedste glutenfri melblanding. Her er den der virker for mig. Ja, faktisk kan den med fordel blandes sammen med hvedemel, hvis man bager traditionelt, resultatet bliver mere … Læs resten
Udgivet i + det løse, Brød og bagværk, Tips og Tricks
Kommentarer lukket til Glutenfri melblanding
Rød spidskål råsyltet med blåbær
En kanelstang 10 kardemomme kapsler ca. 300 g rød spidskål 1 ½ dl Æbleeddike 1 ½ dl Vand 2 spsk sukker / sukrin gold ½ tsk salt 1 – 1 ½ dl blåbær, gerne fra frost. Snit kålen fint og kom … Læs resten
Udgivet i + det løse, Tilbehør til varme retter
Kommentarer lukket til Rød spidskål råsyltet med blåbær
Terrine af and med pistacie
En total lækkerbisken og en helt anderledes ande-oplevelse. Jeg bruger dem til tapas, derfor er portionerne små. Det tager et par dage at lave, men det er guf…. måske er det en fætter Guf ! ? tø-hø 1 bryst og … Læs resten
Udgivet i Kødretter
Kommentarer lukket til Terrine af and med pistacie
Deller af sorte bønner
Put alle ingredienserne i en skål, og bland dem med hænderne til en sammenhængende dej. Lad den stå og trække i mindst 20 min. Form med en spiseske, og steg dem i olie med margarine i 4 min. på hver … Læs resten
Udgivet i Vegan og vegetar retter
Tagget glutenfri, hvidløgsfri, laktosefri, sorte bønner, vegetar hovedret
Kommentarer lukket til Deller af sorte bønner