-
Seneste indlæg
Seneste kommentarer
Arkiv
- februar 2023
- juli 2022
- november 2021
- september 2021
- august 2021
- juni 2021
- maj 2021
- marts 2021
- januar 2021
- oktober 2020
- september 2020
- juli 2020
- april 2020
- marts 2020
- februar 2020
- januar 2020
- december 2019
- november 2019
- oktober 2019
- september 2019
- februar 2019
- januar 2019
- december 2018
- marts 2018
- januar 2018
- december 2017
- august 2017
- februar 2017
- januar 2017
- november 2016
- juli 2016
- juni 2016
- maj 2016
- december 2015
- november 2015
- august 2015
- juli 2015
- juni 2015
- maj 2015
- april 2015
- marts 2015
Opskrifter
Meta
Forfatterarkiv: Birgit Holm Petersen
Portobello-Ananas tærte
Vegansk og glutenfri Fyld:4 – 5 portobello svampe2 løg hakkede200 g revet sweetpotato200 g revet pastinakOlieKrydderblanding:4 spsk kokoscreme (det øverste fra dåsen ikke light kokosmælk)4 spsk ananasjuice (fra dåsen med ananas)1 tsk agavesirup1 tsk æble eddike1 tsk salt1/2 tsk gurkemeje1/2 … Læs resten
Udgivet i Vegan og vegetar retter
Kommentarer lukket til Portobello-Ananas tærte
Asparges tærte vegan
Rigtig lækker tærte, der sagtens kan nydes kold, enten som hovedmåltid eller som tilbehør. Fyld: 1 ds asparges snitterSi væsken ned i en skål, du skal bruge den senere, og lad aspargessnitterne dryppe af. 120 g. sweet potato revet120 g … Læs resten
Udgivet i Vegan og vegetar retter
Kommentarer lukket til Asparges tærte vegan
Cashewtimbale med råsyltede bolchebeder
Opskrifter på veganske fest forretter er virkelig svære at opdrive syntes jeg. Så her er et bud på en absolut lækkerbisken. Tak til greenumami.dk for opskriften på råsyltede bolsjebeder.Bolchebeder er virkelig smukke og det spil der er i dem passer … Læs resten
Udgivet i Forretter, Vegan og vegetar retter
Kommentarer lukket til Cashewtimbale med råsyltede bolchebeder
Grøn Ærtepesto vegan
150 g. (svarer til 2 dl) frosne fine ærter40 g. Pinjekerner tørristedeBasilikum frisk en håndfuld1 tsk. Løgpulver1 tsk. Gærpulver1 tsk. Havsalt strøgen1 fed Hvidløg finthakket1 tsk. Citronolie eller saftKværnet peber1½ dl. Rapsolie Overhæld de frosne ærter med kogende vand, og … Læs resten
Udgivet i Tilbehør til varme retter, Vegan og vegetar retter
Kommentarer lukket til Grøn Ærtepesto vegan
Sauce Bernaise
Det er den absolut nemmeste måde at lave sauce bernaise på. Hovedsagen er at piskeriset på intet tidspunkt må stå stille, og at temperaturen i gryden skal være under 60 grader. Det lyder svært, men når det begynder at dampe, … Læs resten
Udgivet i Tilbehør til varme retter
Kommentarer lukket til Sauce Bernaise
Genoise bunde
Denne kagebund kan bruges i et utal af forskellige udgaver. Her er basis-opskriften. 50 g. smør 4 æg 125 g. sødning 125 g. nøddemel (pecan og cashew) Smelt smørret ( eller brug flydende) Pisk æg med sødning over vandbad til … Læs resten
Udgivet i Brød og bagværk
Kommentarer lukket til Genoise bunde
Bengalske Blomsterris
4-6 portioner. (fra Vegetarisk Kogebog af Inga-Britta Sundqvist)Navnet kommer af at der er brugt safran. Denne indiske ret dufter over hele huset, og kan både bruge som tilbehør og som en selvstændig ret. 4 dl. Basmatiris ½ dl. Rapsolie ½ … Læs resten
Udgivet i Tilbehør til varme retter, Vegan og vegetar retter
Kommentarer lukket til Bengalske Blomsterris
Grøn ærte pesto vegan
150 g. (svarer til 2 dl) frosne fine ærter 40 g. Pinjekerner tørristede Basilikum frisk en håndfuld 1 tsk. Løgpulver 1 tsk. Gærpulver 1 tsk. Havsalt strøgen 1 fed Hvidløg finthakket 1 tsk. Citronolie eller saft Kværnet peber 1½ dl. … Læs resten
Udgivet i + det løse, Tilbehør til varme retter, Vegan og vegetar retter
Kommentarer lukket til Grøn ærte pesto vegan
Vegansk glutenfri gulerods/sweet potato tærte
Basis opskriften til denne tærte kan jeg ikke tage æren for. Den tilfalder Veganermor: www.veganermor.dkDen er lækker, munchie og kan snildt holde sig et par dage i køleskab, spises varm eller kold og fryses. Fyld: 2-3 løg finthakket 3 spsk. … Læs resten
Udgivet i Vegan og vegetar retter
Kommentarer lukket til Vegansk glutenfri gulerods/sweet potato tærte
Vegan Mexican mince
4 pers. Nemt, hurtigt og superlækkert. 3 dl. Soya mince 3 løg hakket 2 Snackpeber i tern (eller 1 stor rød peberfrugt) 2 stor Tomat skrællet og hakket groft 300 g. Majs 30 Hvidløg syltede i chili olie 10 kviste … Læs resten
Udgivet i Vegan og vegetar retter
Kommentarer lukket til Vegan Mexican mince