Månedsarkiv: december 2018

Kransekager LCHF

PrintNytår 2018, og jeg skulle selvfølgelig lige prøve. Det bliver ikke sidste gang, for det var ikke nær så indviklet som jeg havde forestillet mig. Jeg brugte: 150 – 200 g. smuttede Mandler 50 g. Sukrin Melis 3 spsk. Agavesirup 2 Æggehvider … Læs resten

Udgivet i GUF ! og Desserter | Kommentarer lukket til Kransekager LCHF

Brownie – diabetiker venlig lav GI

PrintBradepande/kageform ca. 33 x 23 200 g. smør smeltet eller flydende, jeg bruger begge dele. 2 dl. Kokos sukker (GI 35) 1 dl. Sukrin Gold (GI 0) 3 spsk. Agavesirup (kan udelades) (GI 16) 4 æg — 2 dl. Mandelmel … Læs resten

Udgivet i Brød og bagværk, Diabetes mad IKKE LCHF | Kommentarer lukket til Brownie – diabetiker venlig lav GI

Butternut fad med fløde

PrintDet smager super-godt til næsten hvad som helst. Ovnstegte kyllingelår f.eks. 4 personer (ca. 1 times tilberedelse i alt) Tænd ovnen på 200 ͦ 1 Butternut Squash skrællet, renset for kerner og skåret i tern ca. 2 x 2 cm. … Læs resten

Udgivet i Tilbehør til varme retter | Kommentarer lukket til Butternut fad med fløde

Pastinak Chips

Print Kender du det?Engang imellem får man lyst til chips. Sådan nogle rigtige salte, tynde, knasende chips. Selvfølgelig kan man købe rod-frugt chips, men mange gange er de knald-hårde, og ikke særligt spændende. Så jeg forsøgte mig. Denne portion er … Læs resten

Udgivet i GUF ! og Desserter | Kommentarer lukket til Pastinak Chips

Syndfri Chokolade Specier

Print(ca. 30 – 36 stk.) 100 g. Smør 1 dl. Kokosfibermel 2 stk. Husk 6 tsk. Sukrin melis 80 g. Pecan nødder hakkede 60 g. Chokolade hakket (gerne Easis) 4 spsk. Piskefløde ———- Bland de tørre ingredienser godt, tilsæt fløden … Læs resten

Udgivet i Brød og bagværk | Kommentarer lukket til Syndfri Chokolade Specier