Månedsarkiv: januar 2019

Blåbær-Chokomousse kage

PrintKagen består af en kransekagebund, herover hele blåbær i sirup dækket af chokolademousse. Den smager ufyselig lækkert. Start med at tænde ovnen på 175  ͦ varmluft. Har du ikke varmluft skal ovnen sættes på 180  ͦ og bagetiden forlænges 5 … Læs resten

Udgivet i Brød og bagværk, GUF ! og Desserter | Kommentarer lukket til Blåbær-Chokomousse kage

Sprød panering med græskarkerner

PrintEndelig ! Jeg har eksperimenteret med alverdens ingredienser for at få en panering til fisk, der IKKE består af knuste flæskesvær. Jeg bruger en blanding af sesamfrø og sesammel til krebinetter, men man kan også få for meget sesam, da smagen … Læs resten

Udgivet i Fisk, Tips og Tricks | Kommentarer lukket til Sprød panering med græskarkerner