Månedsarkiv: december 2015

Krydrede Fiskeboller med flødetomat sauce

Print100 – 150 g. torskefilet 1 æg ½ dl piskefløde 1 tsk. kinesisk soya 1 tsk. olie 1 tsk. tørret estragon ½ tsk. sennepspulver salt, peber 2 tsk. kokosfibermel 1 tsk. Husk   Kom alle ingredienserne i foodprocessoren, eller i en … Læs resten

Udgivet i Fisk | Skriv en kommentar

Flæskesteg med sprød svær

PrintTilberedelses tiden varierer. Du kan med fordel stege den dagen før. 8 personer. Flæskesteg af kam eller ribben 1½ – 2 kg. Salt, peber Piskefløde til saucen Rids sværen på tværs og på langs, i den størrelse du gerne vil … Læs resten

Udgivet i Kødretter | Skriv en kommentar

And når det skal være Jul og godt

PrintJeg har egentlig aldrig stegt and før, så jeg blev super-glad da det blev vildt godt. Den kan med fordel laves dagen før. Ca. 1 kg. And (2 lår og 2 bryster) 2 – 3 æbler renset og skåret i … Læs resten

Udgivet i Fugl | Skriv en kommentar

Farserede peberfrugter

PrintHer er en mums ret, jeg fandt på her til aften. Du skal bruge (til 2 personer der spiser meget): 2 røde peberfrugter renset og skåret i kvarte 400 g. oksefars  2 små eller 1 stort løg ½ butternut squash … Læs resten

Udgivet i Kødretter | Skriv en kommentar

Hytte-á-la-mande

PrintJeg blev fristet i dag. Jeg var i den lokale Brugs, tiden for risalamande nærmer sig, og jeg kan ikke tåle ris. Så jeg købte hytteost og mandler uden hylster. Piskefløde havde jeg hjemme. Først da jeg var hjemme gik … Læs resten

Udgivet i Sære ingredienser LCHF | Skriv en kommentar