Krydrede Fiskeboller med flødetomat sauce

image_printPrint

100 – 150 g. torskefilet

1 æg

½ dl piskefløde

1 tsk. kinesisk soya

1 tsk. olie

1 tsk. tørret estragon

½ tsk. sennepspulver

salt, peber

2 tsk. kokosfibermel

1 tsk. Husk

 

Kom alle ingredienserne i foodprocessoren, eller i en blender og kør til det er en fars.
Lad det stå i ca. 20 min i køleskab.

Form små boller af farsen med en teske. Det er bedst at forme dem alle først, da de koger meget nemt ud.
Varm ½ ltr. vand i en lille gryde, og kom fiskebollerne i det kogende vand. Hold øje med dem, de skal koges ganske kort tid, ca. 2 – 4 min.
Tag dem op.

Tomatfløde sauce:

1 dl. piskeflødeIMAG1041 IMAG1042

2 – 3 tsk. koncentreret tomatpuré

Kom fløde og tomatpuré i en gryde, og kog det op. Gå ikke fra det, det brænder nemt på. Koges lidt ind, rør i det ret tit.

Alt kan med fordel laves før det skal bruges, men vent med at hælde saucen over fiskebollerne.

Hæld den varme sauce over fiskebollerne og vend dem forsigtigt rundt.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Fisk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar