-
Seneste indlæg
Seneste kommentarer
Arkiv
- september 2024
- august 2024
- februar 2024
- oktober 2023
- februar 2023
- juli 2022
- november 2021
- september 2021
- august 2021
- juni 2021
- maj 2021
- marts 2021
- januar 2021
- oktober 2020
- september 2020
- juli 2020
- april 2020
- marts 2020
- februar 2020
- januar 2020
- december 2019
- november 2019
- oktober 2019
- september 2019
- februar 2019
- januar 2019
- december 2018
- marts 2018
- januar 2018
- december 2017
- august 2017
- februar 2017
- januar 2017
- november 2016
- juli 2016
- juni 2016
- maj 2016
- december 2015
- november 2015
- august 2015
- juli 2015
- juni 2015
- maj 2015
- april 2015
- marts 2015
Opskrifter
Meta
Månedsarkiv: maj 2015
Yndige Cupcakes med chokolade LCHF
Print10 – 12 cupcakes 100 g. blødt smør 1½ dl. Mandelmel (ikke reduceret) 3 store æg 3 spsk. Sukrin Gold med top 2 spsk kakao pulver 1 tsk. vanlijepulver 1 spsk. Husk 1½ tsk bagepulver 50 g. hakket chokolade … Læs resten
Udgivet i Brød og bagværk, GUF ! og Desserter
Skriv en kommentar
Rabbebarderber kage
Print150 g. rabarber 1-2 tsk. Nonoxal 2 spsk. Sukrin Gold 1 spsk. Agavesirup Koges til rabarberstykkerne er bløde, du skal IKKE bruge vand. Si saften fra, men gem det hele, det skal bruges alt sammen. 50 g. blødt smør (brug … Læs resten
Udgivet i GUF ! og Desserter
Skriv en kommentar
Æggekage med anstand (2. pers)
Print1 stk. røget mørbrad 200 – 250 g. 1 lille rødløg i tern 150 – 200 g. frossen spinat Smør til stegning 5 æg 2 store spsk. Græsk yoghurt 10% Piskefløde et skvæt 2 tsk. bagepulver 2 – 3 spsk. … Læs resten
Udgivet i Fast Food, Kødretter
Skriv en kommentar
Jamaica Kylling med Rom
Print1 stor øko. Kylling 200 g. salt 1½ ltr. lunkent vand Lav en saltlage af vand og salt, og lad kyllingen trække i den 4 timer i køleskab. Jeg bruger min stegeso, som jeg også skal bruge til at stege … Læs resten
Udgivet i Fugl
Skriv en kommentar
Ostekage med Bærsymfoni
PrintHer er min version af Cheesecake: Bund: 100 g. mandler 100 g. pecannødder (eller hassel- eller valnødder) 100 g. smør 1 spsk. Sukrin Melis 1 spsk. Sukrin Gold 1 spsk. Agave Sirup Ostecreme: 200 g. Buko Flødeost naturel 1 dl. … Læs resten
Udgivet i GUF ! og Desserter
Skriv en kommentar