Yndige Cupcakes med chokolade LCHF

image_printPrint

10 – 12 cupcakesCupcakes 005

 

100 g. blødt smør

1½ dl. Mandelmel (ikke reduceret)

3 store æg

3 spsk. Sukrin Gold med top

2 spsk kakao pulver

1 tsk. vanlijepulver

1 spsk. Husk

1½ tsk bagepulver

50 g. hakket chokolade

 

Sæt ovnen på 200 ͦ

Pisk æg, vanilje og sukrin skummende. Tilsæt det bløde smør og pisk godt. Tilsæt de andre ingredienser men vent med bagepulveret til sidst.

12 papirforme sættes i en muffinbageform. Fyld en god spsk. dej i hver, fordel den jævnt.

Sæt i ovnen og bag i 20 -25 min.

Køl dem helt af.

Frosting:

Kog lidt hindbær i en sjat vand i ca. 5 min. Køl dem af og si dem.

50 g. blødt smør

3 spsk. Sukrin melis

Hindbærsaften ca. 1 dl.

20 – 30 g. flødeost naturel

Pisk smør og sukrin, tilsæt det andet og pisk godt. Køl lidt af, og pynt dine cupcakes.
Hvis du opbevarer dem i køleskab til de skal spises, skal du tage dem ud ½ – 1 time før. Chokoladen bliver hård når den er kølet ned.
De kan sagtens fryses, hvis du venter med frostingen til du skal bruge dem.

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Brød og bagværk, GUF ! og Desserter. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar