100 g. blødt smør
1½ dl. Mandelmel (ikke reduceret)
3 store æg
3 spsk. Sukrin Gold med top
2 spsk kakao pulver
1 tsk. vanlijepulver
1 spsk. Husk
1½ tsk bagepulver
50 g. hakket chokolade
Sæt ovnen på 200 ͦ
Pisk æg, vanilje og sukrin skummende. Tilsæt det bløde smør og pisk godt. Tilsæt de andre ingredienser men vent med bagepulveret til sidst.
12 papirforme sættes i en muffinbageform. Fyld en god spsk. dej i hver, fordel den jævnt.
Sæt i ovnen og bag i 20 -25 min.
Køl dem helt af.
Frosting:
Kog lidt hindbær i en sjat vand i ca. 5 min. Køl dem af og si dem.
50 g. blødt smør
3 spsk. Sukrin melis
Hindbærsaften ca. 1 dl.
20 – 30 g. flødeost naturel
Pisk smør og sukrin, tilsæt det andet og pisk godt. Køl lidt af, og pynt dine cupcakes.
Hvis du opbevarer dem i køleskab til de skal spises, skal du tage dem ud ½ – 1 time før. Chokoladen bliver hård når den er kølet ned.
De kan sagtens fryses, hvis du venter med frostingen til du skal bruge dem.