Månedsarkiv: februar 2020

Spinatroulade med spicy/sweet rejecreme

PrintEn ide til en anden forret, som kan laves i mega god tid. Rouladen kan skæres i ca. 10 – 12 skiver, eller 5 til 6 kuverter. Tænd ovnen på 150 grader. 170 g. spinatblade friske. Kog dem i letsaltet … Læs resten

Udgivet i Diabetes mad IKKE LCHF, Fisk, Forretter | Kommentarer lukket til Spinatroulade med spicy/sweet rejecreme

Quinoa grundfars

PrintDenne grundfars blanding har uendelig mange muligheder, alt efter hvilke krydderier du bruger.Krydrer du den med st. nellike og allehånde og kommer en anelse mere kikærtemel i, kan du forme den til frikadeller, trykke dem godt sammen og stege dem … Læs resten

Udgivet i Vegan og vegetar retter | Kommentarer lukket til Quinoa grundfars

Lækker vegansk karrysauce

PrintGluten- og sukkerfri. 4 personer 1 lille æble, revet 1 lille løg, revet 25 g. Naturli’ smør 1 tsk. Estragon 1 lille dåse kokosmælk light ½ ltr. grøntsagsbouillion 1tsk. groft salt lidt ananas saft (kan udelades) 1 ¼ dl. Soyadrik … Læs resten

Udgivet i Tilbehør til varme retter, Vegan og vegetar retter | Kommentarer lukket til Lækker vegansk karrysauce

Kokosfudge

Print1 dåse kokosmælk (ikke light) 3 – 4 spsk. Fibersirup evt. lidt vaniljepulver ————– Hæld og skrab dåsens indhold ud i en lille kasserolle, og kog kokosmælken, først ved fuld kraft, og dernæst ved middel varme, i ca. 45 min. … Læs resten

Udgivet i GUF ! og Desserter, Vegan og vegetar retter | Kommentarer lukket til Kokosfudge

Søde chufa kiks

PrintChufamel er malet af chufaknolde, der også er kendt under navnet jordmandler og tigernødder. Chufa blev anvendt i det antikke Egypten, og man har blandt andet fundet chufa i sarkofager. Chufamel har et højt indhold af kostfibre, olie, vitaminer og … Læs resten

Udgivet i GUF ! og Desserter, Vegan og vegetar retter | Kommentarer lukket til Søde chufa kiks