1 stk. røget mørbrad 200 – 250 g.
1 lille rødløg i tern
150 – 200 g. frossen spinat
Smør til stegning
5 æg
2 store spsk. Græsk yoghurt 10%
Piskefløde et skvæt
2 tsk. bagepulver
2 – 3 spsk. fetaost i tern
Salt
Kværnet peber
Kokosolie 1 tsk.
Purløg
Sæt ovnen på 200 ͦ
Skær mørbraden i tynde skiver og steg dem på panden på begge sider. Tilsæt løget og spinaten. Lad det stå for svag varme og hygge sig mens du pisker æggemassen.
Pisk æg, yoghurt, bagepulver og piskefløde til det er en samlet masse. Tilsæt salt og peber.
Smør et ovnfast fad med kokosolie, og fordel mørbradblandingen i det.
Hæld æggemassen over, og tilsæt så fetaosten lidt fordelt.
Sæt fadet i ovnen i 20 min. Sluk for ovnen og lad æggekagen stå i den varme ovn endnu 10 min.
Pynt med purløg og servér med sennep og mørkt brød til.