Crawfish pie

image_printPrint

New Orleans style

½ løg hakket
½ peberfrugt grøn hakket
½ peberfrugt rød hakket
2 stilke blegselleri hakket
5 stilke forårsløg hakket
4 fed hvidløg hakket
Persille, en håndfuld hakket
1 – 2 spsk. Cajun krydderi
125 g. smør
125 ml fiske bouillion (eller reje bisque)
1 bøtte krebsehaler
Evt. små rejer
125 ml piskefløde
2 spsk majs stivelse

Tærtedej (evt. vegansk og glutenfri http://mad.birgitsbiks.dk/?p=891)

Smelt smørret i en dyb pande, tilføj grøntsagerne og sautér dem til de er klare. Tilføj hvidløg, krydderier og persille. Tilføj bouillion og kog lidt. I en skål røres fløden med majsstivelse, tilføj til grøntsagerne, og rør til det er stift. Fjerne fra varmen, og tilføj de afdryppede krebsehaler og evt. rejer. Lad det afkøle lidt.

Tilbered og forbag tærtedejen ved 175 grader varmluftovn i 12 – 15 min.

Tilføj fyldet og bag tærten i 20 minutter ved 200 grader.

Dette indlæg blev udgivet i Fisk. Bogmærk permalinket.