En kanelstang
10 kardemomme kapsler
ca. 300 g rød spidskål
1 ½ dl Æbleeddike
1 ½ dl Vand
2 spsk sukker / sukrin gold
½ tsk salt
1 – 1 ½ dl blåbær, gerne fra frost.
Snit kålen fint og kom den i atamonskyllede glas med låg. Hæld lidt atamon i bunden.
Kål, kanel og kardemommekapsler kommes i.
Eddike, vand og sukker/sukrin gives et opkog. Saltet og de frosne blåbær kommes i det og koges op ganske kort. Det hældes over kålen og den presses ned under væsken. Trækker til det er koldt.
Stjerneanis kan bruges i stedet for kanel.
-
Seneste indlæg
Seneste kommentarer
Arkiv
- september 2024
- august 2024
- februar 2024
- oktober 2023
- februar 2023
- juli 2022
- november 2021
- september 2021
- august 2021
- juni 2021
- maj 2021
- marts 2021
- januar 2021
- oktober 2020
- september 2020
- juli 2020
- april 2020
- marts 2020
- februar 2020
- januar 2020
- december 2019
- november 2019
- oktober 2019
- september 2019
- februar 2019
- januar 2019
- december 2018
- marts 2018
- januar 2018
- december 2017
- august 2017
- februar 2017
- januar 2017
- november 2016
- juli 2016
- juni 2016
- maj 2016
- december 2015
- november 2015
- august 2015
- juli 2015
- juni 2015
- maj 2015
- april 2015
- marts 2015
Opskrifter
Meta