Disse lækre, lækre portions kiksekager er selvfølgelig gluten- og sukkerfrie.
Portionen giver 12 – 16 stk. i en silikoneform eller andre lignende forme.
Banankiks finder du opskriften på her du skal bare bruge udelukkende bananmel, også kaldet Plantain mel.

Chokoladeganache:
2 dl. piskefløde
30 g. smør
50 g. chokolade 80 % revet eller brækket i små stykker.
2 spsk. cacaopulver god øko
2 -3 spsk. fibersirup
Varm fløden og smørret til smørret er smeltet. Fjern gryden fra varmen. Tilsæt chokoladen og rør til den er smeltet, rør cacaopulver og fibersirup i til det er opløst og du har en blank masse. Hæld den i en kold skål, og stil den til afkøling – gerne på bordet.
Chokoladecreme:
200 g. smør
2 spsk. kokosolie
200 g. chokolade mindst 70%
Smelt smør og kokosolie. Fjern gryden fra varmen. Rør den findelte chokolade i til du har en blank masse. Stil det til afkøling.
Øs ca. 1 spsk. af massen i formen/formene og lad det køle ned.
4 æg
1 dl. Sukrin Melis
3 spsk. Fibersirup eller agavesirup
2 – 3 spsk. cacaopulver god øko
Pisk æg og sødning til det skummer og er hvidligt.
Tilsæt cacao og rør/pisk det sammen.
Tilsæt chokolade/smør blandingen og pisk det godt sammen.
Banankiks udstukket i passende størrelse til formen/formene 3 stk. til hver form.
Læg en kiks i formen/formene ovenpå chokolade/smørret. Put 2 tsk. æggechokoladecreme i, dernæst endnu en kiks, endnu 2 tsk. æggechokoladecreme , endnu en kiks og slut med chokoladeganachen. Sæt dem i køleskabet, gerne til næste dag. De egner sig ikke til frysning, som sådan, for chokoladen bliver hvid af det, men de kan holde sig en uge i køleskabet – hvis du er så heldig at der ikke er nogen der opdager de er der.
Drys med hakkede saltede nødder og smuldrede frysetørrede hindbær.
