
Rigtig lækker tærte, der sagtens kan nydes kold, enten som hovedmåltid eller som tilbehør.
Fyld:
1 ds asparges snitter
Si væsken ned i en skål, du skal bruge den senere, og lad aspargessnitterne dryppe af.
120 g. sweet potato revet
120 g løg finthakket
1 stilk blegselleri (gerne toppen) finthakket
4 spsk olie
1 tsk salt
Kværnpeber
Sauteres på en pande til det er faldet lidt sammen, køl ned.
Bund:
80 g cashewnødder blendet til mel
160 g havregryn blendet til mel
1 1/2 spsk fiber husk
1/2 tsk. bagepulver
1/2 tsk. fint salt
4 spsk olie
2 dl. koldt vand
Bland det tørre sammen, dernæst med olie og saml med vand, lad stå lidt, og tryk dejen ud i en form. Det er ikke nødvendigt at smøre formen.
Forbag ved 185 grader varmluft i 15 min.
Dejvæske til fyld:
6 spsk kikærtemel
1 spsk gærpulver
1/2 tsk bagepulver
1 tsk grøntsagsfond
1 1/2 dl væske fra asparges dåsen
Lidt muskatnød
Pisk sammen til en tyk dej, og bland grøntsagerne i.
Kom i den forbagte bund, og bag i 25 minutter ved 185 grader varmluft.