Hytte-á-la-mande

image_printPrint

Måske har du det som jeg.
Jeg kan bare ikke tåle ris. Det bliver stenhårdt inden i mig.
Derfor blev jeg vildt glad, da jeg fandt dette alternativ.
Det kan godt smage lidt syrligt, derfor er det vigtigt ikke
at bruge fedtfattige udgaver af ingredienserne.
Du skal bruge:

ca. 2 dl. piskefløde

2 spsk. Sukrin Melis (det der ligner Florsukker)

300 g. Hytteost (1 bøtte)

100 g. smøreost – hvis du har mulighed for det – så brug Mascapone. Det er en italiensk                                        vaniljeflødeost der smager himmelsk.

100 g. smuttede og hakkede mandler (mindre kan også gøre det)

Korn af 1 Stang Vanilje eller 1 – 1½ tsk vaniljepulver.

1 spsk. Agavesirup kan undlades hvis du bruger Mascapone.

– – – – – –
Pisk fløden til skum med Sukrinen.
Rør de øvrige ingredienser godt sammen, og rør det i flødeskummet.
Lad det stå i køleskab, gerne et par timer. Så ‘sætter’ smagen sig.IMG_9001

MUMS !

P.S. jeg snød og brugte købt kirsebærsauce.

Dette indlæg blev udgivet i GUF ! og Desserter. Bogmærk permalinket.