Kalkun i Paprikasauce.

image_printPrint

Lækker ret, og lynhurtig at lave, når alt er skåret ud, tager det max. 10 min. IMAG1420

Ca. 300 g. Kalkunbryst i tern

1 Løg grofthakket

250 g. Champignon rensede og skivede

1½ dl. Græsk Yoghurt 10 %

1 dl. Piskefløde.

1 fed hvidløg fintsnittet

1 tsk. Paprika ca. alt efter din smag for stærke krydderier.

Salt

Peber

Olie til stegning

  • – – – – – – – – – – –

Skær kalkunbrystet i store firkanter og vend dem med 1 tsk. salt.

Varm olien op, og lynsteg kalkun stykkerne ved høj varme. Tag dem op når de er hvide over det hele.

Tilføj evt. lidt ekstra olie, og steg løg hvidløg og paprika sammen til løget ’bleger’ lidt, tilsæt de rensede og skivede champignon og rist dem med i 1 min. ca.
Tilsæt Græsk Yoghurt og fløde, rør godt rundt og skru ned for varmen, ca. på halv styrke, men det skal stadig koge, rør rundt ofte. Kog saucen i 5 min. til den er kogt ind, smag til med salt og peber.
Kom kalkunstykkerne tilbage i saucen og varm dem igennem.

Servér med Flerkålsris. IMAG1424

Tips:
Kalkun kan erstattes med kyllingebryst. Du kan undlade den græske yoghurt, og erstatte med 1 dl. mælk, du skal så nok jævne saucen en smule med lidt maizenamel rørt ud i vand.

Dette indlæg blev udgivet i Fugl. Bogmærk permalinket.