Chickennuggets med sesammel

image_printPrint

Denne ret smager virkelig godt med Guacamole til.

4 kylling brystfileter skåret i strimler ca. 1 cm brede eller
1 pk. kylling inderfileter

1 æg sammenpisket

4 spsk. med top sesammel fedtreduceret

salt, peber, Garam Masala 

Olie til stegning (jeg bruger altid rapsolie)

Læg de strimlede kylling stykker i en dyb tallerken og hæld det sammenpiskede æg over. Vend godt rundt så alle stykkerne bliver dækket af æg.

Tag en 4 ltr. frysepose og kom sesammelet og krydderierne i, ryst det godt sammen.

Kom kylling stykkerne ned i posen. Luk for åbningen med din ene hånd mens du ryster det hele godt rundt, så alle stykkerne er vendt i sesammel blandingen.

Steg i varm olie ca. 4 min på hver side.

Servér med salat og Guacamole

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Fast Food, Fugl. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar