Is

image_printPrint

den supernemme udgave med kondenseret mælk. 8 – 10 bægre á 2 dl.

Frugt – Nektariner, ferskner, jordbær eller andet, ca. 250 g og opefter
2 spsk. Agavesirup
½ stang vanilje (eller ½ tsk. vaniljepulver)
Frugten befries for blomst og/eller kerner, og skæres i mindre stykker. Koges i 10 – 15 min. med sirup og vaniljestangen, som er flækket på langs og kornene er gnedet ud i frugten. Efter kogning fjernes vaniljestangen.

1 ds. Kondenseret mælk
Frugtmosen blendes sammen med den kondenserede mælk, og det stilles til køl, gerne på køkkenbordet.

½ ltr. Piskefløde
Piskes til fast skum.

Evt. Daim hakket

Frugtmosen blandes ned i flødeskummet med let hånd, Daim (eller andet f.eks. chokolade, eller knuste makroner) blandes ligeledes i med let hånd.
Is massen fordeles i bægre efter ønske, og fryses ned i mindst 3 – 4 timer.
Det skal ikke omrøres.

Dette indlæg blev udgivet i Alt andet end sundt !. Bogmærk permalinket.